Att tänka på innan vi kommer

Innan vår ankomst bör området där gärdesgården ska placeras vara väl uppröjt. Vi kan assistera med röjning mot en extra kostnad, vilket bör diskuteras i förväg. Vänligen se till att flyttbara föremål som fordon, studsmattor och blomkrukor tas bort för att ge oss optimal arbetsyta. En generös arbetsyta underlättar, särskilt eftersom våra pinnar kan vara upp till 7 meter långa. Vi önskar en meter på den sida där vi inte bygger och 5-6 meter på sidan vi bygger ifrån, men vi kan bygga där det är trängre.Tillgång till 230 volts el och vatten är nödvändigt, annars kan vi behöva hyra elverk, vilket kostar extra.

Linjen och ev gränspinnar där gärdesgården ska vara ska vara klar och ev grannar ska vara med på vart linjen ska vara innan vi kommer.

Vänligen informera grannarna att vi kan komma  att bygga från deras sida om det behövs. 

Vi DRAR ut virket  successivt med topparna nedåt för minimal påverkan på gräsmattan, vi vill stå så nära jobbet som möjligt. Vårt fordon är upp till 15 meter långt, vilket kan vara svårt att parkera enkelt. 

Mark- och terränginformation är värdefullt och kan påverka priset. En tidigare gärdesgård betyder inte alltid att det inte är borrning i berg/större sten, vi är noggranna och behöver det borras så gör vi det. Gärdesgården kan variera i höjd på kuperad terräng. Vi arbetar utan vattenpass och strävar efter att upprätthålla en höjd på 110-120 cm. Ökad information från kunder leder till bättre resultat. Vi bygger i genomsnitt 20-30 meter per arbetsdag, beroende på terrängen. Kundarna får ett fast meterpris,  etableringskostnad tillkommer samt extra tillägg för borrning i berg/större sten. Då vi vill ha information innan vad vi ger pris på så maila eller ring för gratis offert!  Välkomna med er förfrågan!