Om oss

Insjöns Entreprenad AB är ett litet företag, jag som driver det heter Mattias Larsson
Vi startade upp vårt första företag som heter Insjöns Gärdesgård AB redan 2012, som tillverkare av gärdesgårdar,med tiden har vi expanderat med tjänster i även andra riktningar och valde därför att starta ett nytt företag med namnet Insjöns Entreprenad AB som till största delen tillhandahåller alla våra tjänster. Se gärna våra andra tjänster under fliken övriga tjänster.

Mattias har mångårig erfarenhet som hantverkare med specialisering som tillverkare av gärdesgårdar.

Vi har mycket god materialkännedom och använder oss enbart av det bästa materialet.

När ni beställer en gärdesgård eller övriga tjänster av oss kan ni vara säkra på att vi gör det där lilla extra för att ni som kunder ska bli nöjda och vi tummar aldrig på kvaliteten, vi har ett mycket gott rykte med mängder av nöjda kunder som är våran största prioritet.

Vi arbetar med enkel prissättning, vi erbjuder alltid ett fast meterpris plus milersättning (etablering) . Om gärdsgården ska gå över berg/större sten som vi ej kan flytta med handkraft tillkommer en kostnad för det.

Våran högsäsong är mellan 15 mars-1 december, då är det en väldigt hektisk period, så var gärna ute i god tid och beställ.

Ibland kan vi bygga gärdesgårdar på vintermånaderna också, beroende på var i landet det är och så länge tjälen inte krupit för långt ner.

Vi utgår från Leksand i Dalarna men arbetar rikstäckande och har även varit över till Norge och byggt några gånger.

Vi är försäkrade via Länsförsäkringar.
Här kan du läsa lite mer om hur vi tillverkar gärdesgårdar